Vote dreamesh!

DIY Blog Awards 2017

Thursday, October 28, 2010

charity sale.

Indonesia is crying. merapi's explosion and tsunami in mentawai happened yesterday. as one of its citizen, i really want to help. maybe not much, but i think little thing can lead to big meaning. i feel very fortunate that am still here, having a jicc bazaar today at kemang village and another one at prefere kemang this weekend, while some of us might lose their home and family :( that's when i decided to throw this online charity sale (well, that and the inspiring ayang cempaka of cocomomo bags). so this is how it goes, am selling all my ready stock half price and all profit will be donated to the victims through PMI (Palang Merah Indonesia) account. since this is an online charity sale, we'll be doing this here, leave a comment or simply e-mail me with your requests. my stock is limited, so first come, first serve. the sale is open today and ends on the 31st.
i hope we're doing something good :) for more info on indonesia's tragedy click here or please join the creative movement of craft for humanity.

12 comments:

  1. jam dinding n pouffe nya brp rp.? :)

    ReplyDelete
  2. pouf yang paling kiri pricelistnya berapa?yg besar dan kecilnya ya (atas-bawah) :D

    ReplyDelete
  3. Jam udah abis maap.. Pouf tinggal yg foto kiri yg sblh kanan, besar 125 kecil 90 :)

    ReplyDelete
  4. mba amesh jd pouf tinggal yang biru2 yah, aku mau dua2nya deh mba, ada yang lain lagi ga mba?

    ReplyDelete
  5. thanks craft for humanitynya udah di link.. :)

    ReplyDelete
  6. @tania: maaf all sold out, yang lainnya ada di post hari ini :)

    ReplyDelete
  7. mba, aku mau tempat tissue nya yang biru muda sama pink masih ada? berapa kah harganya? kalau frame kuning nya berapa harganya mba? *duh pingiiin*

    ReplyDelete
  8. @tika: maap bangeeet semua sold out di hari pertama.. Klo mau bgt,bs pesen sih tp gak diskon.. Leave your email address and i'll get back to u asap maap bgt yaaa..

    ReplyDelete
  9. mba, klao mau order barang2nya gimana sih caranya? ada web nya ga? lucu2 banget

    ReplyDelete
  10. @deviena: hi tinggalin alamat email aja atau email aku (alamatnya liat di profile :)) thanks yaaa

    ReplyDelete
  11. Hi, itu yg tempat duduk bulet harganya berapa Mba?
    Barangnya masih adakah?

    ReplyDelete
  12. mba, lewat sini aja gapapa ya? aku pengen tau info2 barang2nya atau jadwal pameran ya mbak hehe, pengen bgt beli soalnya,
    devienasagala@ymail.com

    terima kasih ya mbak :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...