Wednesday, June 23, 2010

to entertain our little boy.

i've been wanting to paint one wall in our house with chalkboard paint. there was one in ace hardware but it is now discontinued. aaargh. thankfully, angki of and the story goes.. answered my email asking what type of paint she used on her kitchen wall. just in case you're wondering it's doff black mowilex. cheap and easy to get.
we are spoiling him to bits when it comes to drawing and reading - the champ used to color the wall and the door with his favorite crayon! i guess it's only natural to paint half down of our dining room AND tv room so yuara can draw anywhere he wants. oh, you should see the big smile plastered on his face while doodling (no worries, the chalks are dust free) - priceless!

18 comments:

  1. aku juga mau gambar-gambar plissssssssssssssssssssssss!!!!

    ReplyDelete
  2. "yaayy cool mom!" (mimicking yuara) hihihih

    ReplyDelete
  3. oalahhhh seneng amat si yuara! :D

    ReplyDelete
  4. waaa.....how fuuun!

    umm..ada satu kafe di deket rumahku yang dindingnya dicat pake cat papan tulis juga.. and it's sooo fun.. bisa digores pake kuku.. hohoho.. I think I'll paint my future house wall with that too when I have a kid..somewhen in the future.. ;)

    Thanks for sharing.

    Love,
    The Picnic Girl

    ReplyDelete
  5. yuara, senang sekali! not only the living room but also the tv room! lucky boy! ;)

    ReplyDelete
  6. Creativity is rule, jangan pernah membatasi ke kreatifitasan anak, coba deh yuara finger painting di mug polos atau di salah satu frame bikinan ibunya pasti seneng

    ReplyDelete
  7. Wow!

    What a lovely idea! Will definitely apply it to my future home :D
    Btw Amesh, merk kapur yang no dust itu apa ya?
    Mau beli juga ah buat anakku :D

    Thanks

    ReplyDelete
  8. @kavi: sarjana yang biasa kok tp sekarang ada tulisannya di bungkusnya ANTI DEBU hehehehe :)

    ReplyDelete
  9. I like. I like. I like a lot.

    ReplyDelete
  10. KEWL!!! I WANT ONE, MAMOOOO.... *ambil kapur*

    ReplyDelete
  11. Amesh, pleeaassee need your info, beli kapur anti debunya dimana? apa aman kalo dikemut ama anak?

    Thanks yaaaa

    ReplyDelete
  12. @risca: sekarang hampir semua kapur tulisan di boksnya anti debu (yang merek sarjana biasanya), tapi untuk amannya lagi beli merek crayola aja di toko2 buku ada kok. nah kalo menurut gue sih kapur dikasi ke anak kalo dia udah gak suka masukin barang2 ke mulutnya aja daripada daripada kannn :)

    ReplyDelete
  13. hi amesh, i'm interested to paint my kitchen with this chalkboard paint. mowilex yang doff black ini ready stock apa cat oplos-an yah? aku udah coba cari tapi belum nemu-nemu sampe sekarang.

    ReplyDelete
  14. @kamelia: catnya ready stock kok ada di toko2 material biasa :) mowilex warna black doff untuk indoor, gutlak searching yaa!

    ReplyDelete
  15. waw..coooll..thx for sharing yaaaa...*langsung berencana beli mowilex black doff besok ^^
    btw,bekas kapurnya bs dihapus kan ya??

    ReplyDelete
  16. namanya E-200 Black...bisa di cuci pake air sabun..coba deh..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...