Vote dreamesh!

DIY Blog Awards 2017

Wednesday, January 6, 2010

another day, another bazaar.

dreamesh living is joining bazaar art and design at grand kemang hotel on january 6th and 10th. am adding my latest collection of frames and pillows.
by the way, my work is also featured on karina palle's blog (thanks, love!). come see me - offline and online :)

5 comments:

  1. Ya amplop, padat ya jadwal ngebazaarnya. At this rate, Dreamesh Living will be BIG in no time deh, Mbak :) Maafkeun belum sempet mampirin pdhl bazaarnya di Kemang terus yaa, dan rumahku di Kemang :D hihi

    ReplyDelete
  2. nah mangkanyaaa.. yang kali ini harus dateng yaaa! lagi gak di luar kota toh? bawa itu calon suami biar sekalian nyari pernak-pernik untuk calon rumah :)

    ReplyDelete
  3. Iyah, dosa besar deh aku! Nanti kayaknya harus ditebus dengan borong ya... Hehe.

    ReplyDelete
  4. hahahahaha, good idea! padahal gue gak kepikir tuh :P

    ReplyDelete
  5. Lovely! Love you work :)

    And you're right, we do share the same interest :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...